nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
08:00
17°
lichte regen
11:00
19°
lichte regen
14:00
20°
lichte regen
17:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rood zwart blijft maar winnen en houdt weer de nul

Terug

Rood Zwart blijft maar winnen en houdt weer de nul

Rood Zwart heeft op zondagmiddag opnieuw een ruime overwinning geboekt. Tegenstander Rietmolen bood weliswaar goed tegenstand maar moest uiteindelijk toch de meerder erkennen in de Deldenaren. Bij rust was het 0-1 voor Rood Zwart. Na 90 minuten stond er een 0-4 stand op het scorebord. De wedstrijd in het kleine kerkdorp begon met een minuut stilte in verband met het overlijden van de Rood Zwart leden Jan Seelen en Hans Vehof.  

Nog niet eerder had Rood Zwart zoveel moeite met een tegenstander dit seizoen. Rietmolen, dat op een verdienstelijke derde plaatst stond, maakte het de Deldenaren flink lastig. Toch was het Rood Zwart dat na ruim een kwartier op voorsprong kwam. Aanvoerder Folkert Stijenbosch tekende voor de 0-1. Rood Zwart kreeg hierna iets meer grip op de wedstrijd en had ook enkele goede kansen om de score te verdubbelen. Echter kreeg Rietmolen na een half uur spelen een opgelegde kans op de score weer in evenwicht te brengen . Doelman Mark Averdijk wist redding te brengen. Vlak voor rust werd de thuisploeg opnieuw gevaarlijk. De kopbal verdween echter over het doel. Ruststand: 0-1.

In de tweede helft bleef het met de 0-1 voorsprong lang spannend. Kansen over en weer werden niet benut waardoor de zege voor de Deldenaren lang onzeker bleef. In de 80e minuut schoot Tristan Munsterman alsnog de tweede treffer tegen de touwen. Hiermee leek het verzet van Rietmolen gebroken en kon Rood Zwart nog verder uitlopen. Folkert Stijnenbosch zorgde twee minuten later voor de 0-3 en vlak voor het eindsignaal werd het via Rodi Beukert 0-4.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.