nu
Weerbericht Delden
onbewolkt
19:00
-2°
onbewolkt
22:00
-5°
onbewolkt
01:00
-6°
onbewolkt
04:00
-7°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rood zwart pakt belangrijke punten tegen udi

Terug

Update: Rood Zwart pakt belangrijke punten tegen UDI

Rood Zwart heeft op zondag een belangrijke zege geboekt op UDI. In Enschede won de ploeg van Remco Dokter met 1-2. De Deldenaren kwamen al vroeg in de wedstrijd op 0-1 via Rodi Beukert. Dit bleek ook de ruststand. In de tweede helft verdubbelde Jesse Beukert de voorsprong. Vlak voor het einde van de wedstrijd kwam UDI nog terug tot 1-2. De drie punten gingen echter verdiend mee naar Delden.

Rood Zwart ging fanatiek van start en kwam al na 6 minuten op voorsprong door Rodi Beukert, die een diepe bal van Jan Baake goed meenam en prima inschoot. Hierna sleep UDI de messen en pakte de ene na de andere gele kaart. Kansen kreeg de thuisploeg echter nauwelijks en de ruststand was dan ook 0-1.

Na de pauze drong UDI aan zonder heel gevaarlijk te worden. Het was Rood Zwart beter omging met de mogelijkheden en in de 73e minuut via Jesse Beukert de voorsprong verdubbelde. Niet veel later moest de thuisploeg door met een man minder. Bij een vrije trap van Rood Zwart werd de weglopen de Tomas de Graaf hard onderuit geschopt en kon de invaller bij UDI met rood weer vertrekken. Vlak voor tijd werd het nog 1-2 maar de winst voor Rood Zwart kwam nooit meer in gevaar.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.