nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rood zwart wint tweede bekerduel delden speelt gelijk

Terug

Rood Zwart wint tweede bekerduel – Delden speelt gelijk

Rood Zwart en SV Delden hebben zich op zondag enigszins hersteld van de nederlagen in de eerste bekerronde. Rood Zwart won op bezoek bij Hector met 1-2. Delden pakte thuis een punt tegen GFC. Vorige week gingen beide Deldense ploegen onderuit tegen Diepenheim en WVV.

Hector -Rood Zwart

Rood Zwart boekte in Goor een verdiende zege. De ploeg van Remco Dokter kreeg al vroeg in de wedstrijd kansen op de openingstreffer, maar het was de thuisploeg die als eerste scoorde uit een snel genomen vrije trap. Nog voor de pauze kwamen de Deldenaren weer langszij via Raymond Kenkhuis. Ook na de pauze domineerde Rood Zwart en kwam het ook op voorsprong. Dit keer was het Thomas de Graaf die de bal achter de Goorse doelman werkte. De 1-2 bleek ook de eindstand.

Rood Zwart moet nu het laatste duel met Twente Goor met 3 doelpunten verschil winnen om door te bekeren.

SV Delden – GFC

SV Delden had het op zondag lastig met GFC. Op sportpark De Mors kregen beide ploegen kansen op de openingstreffer, maar het duurde nog tot de 27e minuut voordat deze viel. Het waren de bezoekers uit Goor die de score openden. Lang keek Delden niet tegen de achterstand aan na een half uur zorgde Scott Wold voor de gelijkmaker na een mooie aanval. In de tweede helft hielden de ploegen elkaar weer goed in balans en ondanks kansen over en weer werd er niet meer gescoord.

Delden is door het gelijke spel uitgeschakeld in het bekertoernooi.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.