nu 17°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
19°
geheel bewolkt
14:00
23°
licht bewolkt
17:00
25°
onbewolkt
20:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

ruim 40 teams strijden in eerste editie deldenbornerun

Terug

Ruim 40 teams strijden in eerste editie DeldenBorneRun

Rotary Club Delden Borne organiseert op zondagmiddag 13 oktober 2013 de allereerste Delden vs Borne Run: een estafette halve marathon met teams van 4 personen die ieder 5 kilometer afleggen. Inmiddels hebben zich al ruim veertig teams aangemeld voor de strijd op Landgoed Twickel.

Het programma op zondag begint om 12.00 uur met een optreden van RinTinTin, de fanfare van de LosserHof. Aansluitend zal om 13.00 voorzitter Ilse Visscher van de RotaryClub Delden-Borne het startschot geven. Om 16.00 uur is de prijsuitreiking waarbij de burgemeesters Ellen Nauta van gemeente Hof van Twente en Rob Welten van gemeente Borne aanwezig zullen zijn.

Er zijn prijzen voor de snelste man, de snelste vrouw, het snelste team en de snelste gemeente. De snelste gemeente wint een prachtige wisseltrofee, gemaakt door kunstenaar Bert Nijenhuis. De 'winnende' burgemeester mag de wisseltrofee meenemen en een jaar lang in het gemeentehuis tentoonstellen.

De grootste winnaar van deze Run is Special Heroes (www.specialheroes.nl), zij ontvangen de opbrengst van deze fundraisactie. Special Heroes werkt eraan om leerlingen in het speciaal onderwijs te laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen kan zijn. Het geeft kracht en maakt trots! Special Heroes gaat met de opbrengst van de DeldenBorneRun sportprojecten opzetten bij reguliere sportverenigingen in Borne en Delden met als doel kinderen met een beperking meer te laten bewegen.

De start en finish is bij hotel restaurant de Zwaan in Delden. Kijk voor meer informatie op: www.deldenbornerun.nl

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.