nu 13°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

smitties 1 zet titelaspiraties kracht bij met whitewash tegen excelsior31

Terug

Smitties 1 zet titelaspiraties kracht bij met whitewash tegen Excelsior'31

Smitties 1 heeft deze week uitstekende zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. Het uitduel tegen D.V.Excelsior'31 5 in Rijssen eindigde in een zogenaamde whitewash: 0-9. Het eerste team van de Deldense dartvereniging hield vooraf rekening met een zwaar duel. De thuiswedstrijd was namelijk in een nipte 5-4 zege geëindigd voor Smitties. “We waren tot op het bot gedreven om deze partij in de sterkste opstelling over de streep te trekken.”

Stef Linderman startte sterk en zette de Deldenaren al snel op een 0-1 voorsprong. Hierna was het de beurt aan good old Peter Leemreize die zijn partij op routine won. Vervolgens kwam Michiel Borgeling aan de oche. Hij ondervond duidelijk nog de naweeën van zijn optreden bij de NDB ranking in het Aparthotel Delden de dag daarvoor. Toch zette Borgeling de Deldenaren op 0-3 en even later kwam ook de 0-4 op het scorebord.

Met de dubbels als volgende onderdeel zat Smitties op rozen. In deze discipline scoren de Deldenaren doorgaans het beste en dat was nu niet anders. Alle vier de duels werden gewonnen en ook de afsluitende teamgame bleek een eenvoudige prooi voor de bezoekers. Het eindresultaat was een 0-9 overwinning en daarmee gingen 9 belangrijke punten mee naar Delden. De achterstand op de koploper is nu teruggebracht tot 3 punten.

Uitslagen:

D.v. Excelsior'31 5

-

Smitties 1

0-9

Spekhorst 3

-

Beerninks Boys

3-6

Power Rangers

-

Smitties 2

7-2

Disney Darters

-

Buurmannetjes

1-8

Smitties 4

-

Old zoalt keerls

8-1

Lady's Bull Boys

-

Stuupke 2

4-5

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.