nu 11°
Weerbericht Delden
half bewolkt
08:00
12°
onbewolkt
11:00
16°
onbewolkt
14:00
19°
half bewolkt
17:00
18°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

sv delden doet goede zaken tegen middenmoter noordijk

Terug

Update: SV Delden doet goede zaken tegen middenmoter Noordijk

SV Delden moest op zondagmiddag in een uitwedstrijd aantreden tegen Noordijk. De Deldenaren kwamen na de overwinning op Haaksbergen op een zesde plaats te staan en doen nog altijd mee om plek vier. Met 28 punten uit 17 wedstrijden stond Delden voorafgaand aan het duel vier punten achter op de nummer vier Unisson. Puntverlies tegen Noordijk was daarom voor de ploeg van René Belt geen optie. De thuisploeg stond voor het duel op een tiende plek met 13 punten uit zestien duels. Eerder dit seizoen won SV Delden met 6-1 van Noordijk. 

Waar Delden de afgelopen wedstijden vaak slordig van start ging, zaten de mannen van René Belt er nu vanaf het begin bovenop. De felle start had op het slechte veld van Noordijk wierp ook al snel zijn vruchten af. Na vijf minuten spelen was het Timo Gerritsjans die de gasten met een schot in de Hoek op voorsprong bracht. Ook na de voorsprong bleef Delden de betere ploeg en kreeg het kansen op meer doelpunten. Onder andere een mooie solo van Timo Gerritsjans had een beter lot verdiend, maar de doelman van Noordijk hielt zijn doel verder schoon. Ook de thuisploeg kreeg na ruim een half uur spelen een goed kans, maar ook dit schot trof geen doel. De ploegen gingen dan ook rusten met een dik verdiende 0-1 voorsprong voor de gasten.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. Het duel speelde zich voornamelijk af op de helft van Noordijk, dat slechts sporadisch tot een uitbraak kwam. Halverwege de tweede helft verdubbelde Frank ten Voorde de score en daarna kwam de Deldense zege niet meer in gevaar: 0-2.

Foto: Marjorie Steentjes

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.