nu 17°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
19°
lichte regen
17:00
19°
licht bewolkt
20:00
15°
geheel bewolkt
23:00
10°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

sv delden pakt volle buit tegen kosc

Terug

SV Delden pakt volle buit tegen KOSC

SV Delden heeft op maandag drie punten overgehouden aan de ontmoeting met KOSC. Op het eigen sportpark De Mors won de ploeg van Wouter Kwakkenbos met 3-1.

Delden kende een vliegende start. Al in de eerste minuut wist Christian Vreriks de thuisploeg op 1-0 te zetten. Hierna zakte het spel aan Deldense kant wat weg en konden de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker. Deze viel in de 17e minuut en was zeker niet onverdiend. Delden herpakte zich en kreeg in de 25e minuut een goede kans om weer op voorsprong te komen. Het doel werd echter niet gevonden.

Een paar minuten later werd een speler van KOSC met rood van het veld gestuurd na een slaande beweging. Delden maakte goed gebruik van de overtalsituatie. Een kans in de 35e minuut trof nog geen doel, maar in de 41e minuut was het wel raak. Het was opnieuw Christian Vreriks die de treffer op zijn naam bracht. Ruststand: 2-1.

Na de pauze was het KOSC dat ondanks de numerieke minderheid op zoek ging naar de gelijkmaker. De bezoekers wisten ook een veldoverwicht te creëren, maar grote kansen leverde dit niet op. Delden legde zich voornamelijk toe op de counter en was daaruit ook gevaarlijk. In de 84e minuut was het Joost Hendriks die het duel in het slot gooide: 3-1.

Foto: André Otten

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.