nu 13°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

sv delden te sterk voor zweeds amateurteam

Terug

SV Delden te sterk voor Zweeds amateurteam

Delden – 21-04-2012 – SV Delden heeft op vrijdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen het Zweedse Horreds IF. Het duel werd vrij eenvoudig gewonnen door de Deldenaren: 3-0.

Aangezien de mannen van Rene Belt dit weekend niet in actie hoeven te komen voor de competitie, was er ruimte voor een wedstrijd tegen het Zweedse team uit de 6e divisie. De gasten verblijven enige dagen in het Aparthotel om zich voor te bereiden op de start van de Zweedse competitie, die binnenkort van start gaat.

De thuisploeg had voorafgaand aan de wedstrijd geen idee van het niveau van de tegenstander. Al snel in de wedstrijd bleek dat Delden zich hierover geen zorgen hoefde te maken. Het initiatief lag bij het team van Belt, en de 1-0 russtand was een logisch gevolg. Het doelpunt werd gemaakt door topscoorder Coen Witteveen.

Ook in de tweede helft was de thuisploeg beter. Collin Neuber verdubbelde de voorsprong. En Michel Teela, de kleinste man van het veld, zorgde nota bene met het hoofd voor de 3-0.

Voor de wedstrijd kreeg Herman Efftink een bloemetje van SV Delden voor zijn prestaties als scheidsrechter. Efftink is in 2012 officieel 50 jaar lang KNVB Scheidsrechter.

Foto's Marjorie Steentjes

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.