nu 13°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
17°
geheel bewolkt
14:00
21°
lichte regen
17:00
21°
zwaar bewolkt
20:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

sv delden walst ook over klein dochteren heen

Terug

Update: SV Delden walst ook over Klein Dochteren heen

SV Delden heeft op zondag opnieuw een grote zege geboekt in de Vijfde Klasse B. De blauw-gele machine van trainer Wouter Kwakkenbos had geen medelijden met hekkensluiter Klein Dochteren: 5-1. Door de zege heeft Delden zich nog steviger op de tweede plek genesteld en is als enige club nog ongeslagen.

Delden was vanaf de start heer en meester op het veld maar had aanvankelijk moeite om het krachtsverschil uit te drukken in doelpunten. Onder andere twee gemiste strafschoppen en twee ballen op de lat zorgden ervoor dat Klein Dochteren niet op afstand werd gezet. In de 25e minuut was het via Sven Lutke Willink toch raak en leken de toeschouwers zich voor meer treffers te kunnen opmaken. Maar het enige andere doelpunt dat in de eerste helft viel, was van de bezoekers. Helemaal uit het niets kwam Klein Dochteren in de 40e minuut langszij.

Na de pauze nam Delden toch snel afstand. Sven Wold scoorde in de 57e en 61e minuut de 2-1 en de 3-1. Twintig minuten voor het einde zorgde Robin Schutte voor de 4-1. Sven Wold maakte in de 80e minuut zijn hattrick compleet en bepaalde daarmee de einstand op 5-1.

Foto: Andre Otten

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.