nu
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
onbewolkt
08:00
onbewolkt
11:00
16°
onbewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

sv delden wint doelpuntrijkduel van sp haarlo

Terug

SV Delden wint doelpuntrijkduel van SP Haarlo

SV Delden heeft op zondagmiddag drie punten gepakt in het uitduel met SP Haarlo. De ploeg van Wouter Kwakkenbos won met maar liefst 3-7. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen was ook al doelpuntrijk. Toen won Delden met 8-0.

Delden was op zondagmiddag duidelijk een maatje te groot voor de nummer voorlaatst. Na een klein kwartier kwamen de blauw-gelen op voorsprong via Christian Vreriks. Niet veel later verdubbelde Scott Wold de voorsprong. Na een half uur spelen zorgde Wold ook voor de 0-3. Vlak voor de pauze scoorden ook Joost Hendriks en Colin Neuber nog, waarbij vooral de treffer van laatstgenoemde fraai was en van grote afstand. In de laatste seconde voor de pauze deed Haarlo iets terug. Ruststand: 5-1.

Na de pauze nam Delden wat gas terug en dat kwam het spel niet ten goede. Het was Haarlo dat als eerste het net wist te vinden en terugkwam tot 2-5. Hierna was het weer de beurt aan Delden dat via Christian Vreriks en Joost Hendrikse de voorsprong uitbouwde op 2-7. Vlak voor tijd zorgde de thuisploeg voor het slotakkoord en bepaalde de eindstand op 3-7.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.