nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

sv delden wint hoftoernooi 2018

Terug

Update: SV Delden wint Hoftoernooi 2018

SV Delden is het nieuwe seizoen direct met een prijs begonnen. Het team van trainer Wouter Kwakkenbos won op vrijdagavond het voor het eerst het Hoftoernooi door bovenaan te eindigen in de winnaarspoule met Markelo en Diepenheim. Ook in de poulefase was Delden oppermachtig en werd er afgerekend met Twenthe Goor en SV Hector. Rood Zwart stelde teleur en kwam na de poulefase in de verliezersronde. Meer dan een achtste plek zat er uiteindelijk niet in voor de ploeg van Remco Dokter.

SV Delden

SV Delden had tot vrijdag een vrij ongelukkig huwelijk met het Hoftoernooi. De Deldenaren werden na de poulefase meestal veroordeeld tot de verliezersronde en speelden zodoende voor de onderste plekken. Dit keer was alles anders en gingen de mannen van Wouter Kwakkenbos voortvarend van start. Eerst werd Twenthe Goor met 2-0 verslagen en daarna won Delden ook met 1-0 van Hector. De eerste plek in de poule werd daarmee veilig gesteld. In de winnaarsronde moesten de blauw-gelen het opnemen tegen Markelo en Diepenheim. Eerstgenoemde werd met 2-0 verslagen waarna een punt tegen Diepenheim voldoende was om het toernooi te winnen.

Rood Zwart

Rood Zwart kende vooral een erg ongelukkig toernooi op het terrein van Hector. In de poulefase werd twee keer met 0-0 gelijkgespeeld tegen Bentelo en Diepenheim. Omdat ook het duel tussen de twee tegenstanders in 0-0 eindigede werd de volgende ronde bepaald op basis van het aantal gele kaarten. Diepenheim had er geen en mocht dus naar de winnaarsronde. Bentelo en Rood Zwart hadden er beide een verzameld en moesten door het nemen van penalty’s uitmaken wie er om de plekken 4, 5 en 6 mocht spelen. Bentelo won dit waardoor een zevende plek het hoogst haalbare was voor de ploeg van Remco Dokter. Een overwinning op Twenthe en een nederlaag tegen Hector resulteerde uiteindelijk in een achtste plek in de eindrangschikking.


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.