nu 11°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
11°
matige regen
17:00
10°
lichte regen
20:00
10°
lichte regen
23:00
10°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

sv delden11111

Terug

SV Delden pakt in extremis punt tegen Neede

SV Delden heeft op zondag 8 oktober een punt overgehouden aan het thuisduel met Neede. De aantrekkelijke wedstrijd op sportpark De Mors eindigde in 2-2. Voor Delden scoorden Scott Wold en Colin Neuber. Laatstgenoemde deed dit uit een vrije trap in de allerlaatste seconde van de wedstrijd.

Delden begon prima aan het derde duel van het seizoen en was in de openingsfase de betere ploeg. Na 25 minuten spelen kwamen de blauw-gelen verdiend op voorsprong. Een goede corner van Sven Lutke Willink belandde op het hoofd van Scott Wold die prima binnenknikte: 1-0. Ook in het restant van de eerste helft liet Delden bij vlagen prima veldspel zien. En dat tegen de ploeg waar het vorig seizoen twee keer kansloos van verloor (5-1 en 6-1).

Na de pauze werd Neede echter langzaam sterker en werd de ploeg van Wouter Kwakkenbos teruggedrukt op eigen helft. In de 55e minuut viel de 1-1. Neede bleef hierna gevaarlijk en wist een kwartier voor tijd ook de 1-2 achter de Deldense doelman te werken. Dit leek ook de einduitslag te worden, maar in de allerlaatste seconde van de wedstrijd kreeg Delden nog een vrije bal. Colin Neuber ontfermde zich over deze mogelijkheid en schoot prima binnen. Het duel kreeg daardoor geen winnaar en eindigde op 2-2.


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.