nu 17°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
14:00
20°
licht bewolkt
17:00
20°
licht bewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

svo twickel onderuit tegen koploper neo

Terug

SVO Twickel onderuit tegen koploper NEO

Zondag 24 maart stond de wedstrijd SVO Twickel VR1 – NEO VR1 op het programma. NEO heeft al een tijdje de koppositie in handen en is inmiddels al 11 punten uitgelopen. Twickel wilde er alles aan doen om dit gat niet groter te laten worden. Helaas slaagde de ploeg niet in die missie.

Vol goede moed begonnen de dames van Twickel aan de wedstrijd. Echter na 3 minuten wist NEO al te scoren: 0-1. In de 6e minuut volgde de tweede treffer van NEO waardoor het duidelijk werd dat punten pakken een lastig verhaal zou worden. De verdediging van de thuisploeg liet te veel steken vallen. Na wat wisselingen kwam er wel wat meer wat rust achterin. In de 29e minuut wist NEO door een mooi opgezette aanval wederom te scoren. Het spel van Twickel zakte steeds verder in waardoor in de 36e minuut de volgende treffer viel. Ruststand: 0-4.

Na de rust wist Twickel zich te herpakken. Het spel was beduidend beter dan de eerste helft en in de 59e minuut kwam de ploeg zelfs tot scoren. Door een mooi opgezette aanval wist Marlon de bal in het doel van de tegenstander te werken. 1-4. Twickel hield de druk op NEO maar kwam zelf niet meer tot scoren. In de 74e minuut wist NEO voor de laatste keer te scoren. De 1-5 was ook de eindstand.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.