nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

svo twickel sluit oranjeweekend af met verdiende winst tegen sv enter

Terug

SVO Twickel sluit oranjeweekend af met verdiende winst tegen SV Enter

Voor de dames van SVO Twickel stond afgelopen zondag in het teken van een thuiswedstrijd op sportpark De Mors tegen SV Enter vr1. Na een doelpuntenrijk uitduel (3-4) stond de return op het programma. Een week eerder namen de dames het voor de tweede keer in korte tijd op tegen Wilhelminaschool.

Met uitstekend voetbalweer en wat verschuivingen in de opstelling begon SVO Twickel op zondag met de juiste energie aan de wedstrijd. Duels werden gewonnen, maar de ballen werden ook weer te gemakkelijk ingeleverd bij de tegenstanders. Enkele mooie acties bij SVO Twickel zorgden voor wat spanning, maar het waren vooral de dames van SV Enter die een betere eerste helft speelden. Met een goede bal in de diepte en prima loopactie kwamen de Enterse dames op een verdiende 0-1.

Na de rust kwamen de Deldense dames weer met de juiste instelling het veld op. Er moest iets recht gezet worden. Met meer passie werd er druk gezet op de tegenstander. En niet zonder effect. Na een goed voorgegeven bal van SVO was het een Enterse verdedigster die de druk in haar rug voelde door goed doorjagen van Sanne Steentjes. Hierdoor trapte ze de bal achter haar eigen keepster. 1-1.

Binnen 5 minuten was het weer raak. Door een goede actie van Marlon Schumacher kwam de teller op 2-1 te staan. Er volgden verschillende kansen van SVO, die duidelijk sterker waren in de tweede helft. Ook SV Enter had nog enkele goede kansen, echter bleek keepster Anne Horstman van SVO in uitstekende vorm. De sluitpost van SVO Twickel liet zich niet nog eens passeren en voorkwam de gelijkmaker van SV Enter met een goede redding in de korte hoek. Eindstand een verdiende 2-1 en de punten bleven in Delden.

SVO Twickel Dames herpakken zich tegen Wilhelminaschool

Zondag 14 april stond de wedstrijd SVO Twickel Vr1 - Wilhelminaschool Vr1 op het programma. Twee weken geleden speelden de dames van het eerste van SVO Twickel ook al een wedstrijd tegen de Hengelose dames. Toen werden de Deldenaren compleet van de mat gespeeld met een uiteindelijke uitslag van 6-1 voor de dames van Wilhelminaschool. SVO had dus iets goed te maken.

De wedstrijd begon goed voor de dames uit Delden. Er werd eindelijk weer gevoetbald en diverse kansen gecreƫerd. De ene ging net over, de andere op de lat of paal. Bij weer een andere kans was de keepster van Wilhelminaschool te sterk. Ook de tegenpartij had enkele goede kansen die er niet in gingen dankzij enkele zeer goede reddingen van Anne Horstman. Beide keepsters hadden een flink aandeel in het verloop van de wedstrijd. Ruststand 0-0.

Na de rust was het uiteindelijk SVO Twickel die de eerste goal maakte door een goede loopactie van Yvonne Kwast die er uiteindelijk in slaagde de bal in het net van de tegenstanders te krijgen. De voorsprong konden de Deldense dames niet vasthouden. Wilhelminaschool was in de tweede helft een stuk dreigender en op zoek naar goals. Na een goed genomen vrije bal werd de bal van richting veranderd en deze bleek niet meer te stoppen voor de keepster van SVO. Eindstand een terecht gelijkspel 1-1.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.