nu 13°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

tweede delden open biljarttoernooi uitgebreid met driebanden

Terug

Tweede Delden Open biljarttoernooi uitgebreid met driebanden

De Deldense Biljart Club DBC’2000 houdt dit jaar in samenwerking met Café-Biljart De Boemel voor de tweede keer het Delden Open biljarttoernooi. De eerste editie was met tientallen deelnemers een groot succes en de tweede editie is daarom een logisch vervolg. Robert Gerritsjans: “We gaan we dit jaar eerder van start en voegen naast het spelsoort Libre ook het spelsoort Driebanden (klein) en Driebanden koppeltoernooi toe aan het programma.”

Iedereen uit Delden en omstreken mag deelnemen aan het toernooi en een lidmaatschap van een biljartclub of de KNBB is geen verplichting. “De moyennegrens zal 5 zijn. De toernooileiding zal dit bepalen voor de deelnemers die geen moyenne hebben.” De wedstrijden gaan van start op donderdag 19 mei. “Er wordt gespeeld op de dinsdag- woensdag-, donderdag- en vrijdagavonden. Het koppeltoernooi driebanden zal onder andere alleen gepland worden op de vrijdagavonden naast het driebanden klein en libre. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zal nader bepaald worden wanneer de speeldagen zijn en wanneer de finales zullen plaatsvinden.”

Deelnamekosten zijn 10 euro per persoon. “Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan de prijzenpot. Opgeven kan aan de bar of via de mail info@deboemel.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, mailadres en eventueel moyenne. “Deelnemers kunnen tevens aangeven op welke speeldag of periode ze niet kunnen. De toernooileiding probeert hier rekening mee te houden.” Inschrijven kan tot 8 mei aanstaande.

advertenties

25 apr 2016

“toernooi is ook geschikt voor diegene die kennis wil maken met de biljartsport en/of weinig ervaring hebben met biljarten”

Maurice 25-04-2016 @ 16:40 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.