nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

uitslagen standen eerste deldense schaakclub 6

Terug

Uitslagen en standen Eerste Deldense Schaakclub

Na enkele weken van externe wedstrijden moesten de spelers van EDS weer aantreden voor de competitie. Er werd weer flink strijd geleverd, wat resulteerde in enkele lange partijen.

Ger van den Berg was het eerste klaar met zijn wedstrijd. Hij had goed gezien dat zijn aanval tegen Hans Schultheiss doorsloeg. Frank Muthing probeerde het lang tegen Maurice Pots, maar hij kon het goede plan niet vinden, waarna het remise werd. Art Rol verraste Evert Bartelink met een weinig gespeelde variant van het Frans en kreeg een mooie aanvalsstelling. Toen hij niet de sterkste voortzetting koos, kon Evert met een benauwde remise ontsnappen. Henk Fiselier tegen Marinus Tibbe werd uitgesteld. De stand aan kop: 1. A. Rol 6 uit 7; 2. E. Bartelink 5 uit 8; 3. M. Tibbe 4½ uit 6.

Over EDS:

Eerste Deldense Schaakclub is een kleine schaakclub in Delden in de Hof van Twente. De vereniging is opgericht in 1968 en telt momenteel ongeveer 18 seniorleden en enige jeugdleden. Ondanks het geringe aantal seniorleden zijn de activiteiten er niet minder om. Naast de gewone onderlinge competitie waar nog iedereen tegen iedereen mag en kan spelen zijn er verschillende andere activiteiten zoals, SBO competitie tegen andere verenigingen, het snelschaak toernooi, de Rekveldt handicap (na)-competitie en speciale schaak(feest) avonden. Wilt u ook eens komen schaken? U bent, geheel vrijblijvend, van harte welkom elke maandag vanaf 19.45 aan de Mors 5 te Delden. Bezoek ook onze website: www.edsschaak.nl

 

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.