nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
08:00
17°
lichte regen
11:00
19°
lichte regen
14:00
20°
lichte regen
17:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

uitslagen standen eerste deldense schaakclub 7

Terug

Uitslagen en standen Eerste Deldense Schaakclub

Met Sinterklaas was het voor de schakers van EDS uit Delden weer tijd voor het traditionele snelschaakkampioenschap. Erik Stokkentreeff was speciaal naar Delden gekomen om zijn titel te verdedigen.

Nieuw was tijdens deze avond het Fischertempo van 5 minuten en 3 seconden per zet per persoon per partij. Onder het genot van een hapje en een drankje werd verwoed strijd geleverd, waarbij geen enkele remise viel te noteren. Het kampioenschap werd in de laatste ronde beslist, toen Maurice Pots en Erik Stokkentreeff, die beide alleen van Evert Bartelink hadden verloren, tegen elkaar uitkwamen. Erik bleek de gelukkigste en prolongeerde zo zijn titel. De eindstand: 1. F. Stokkentreeff;2. M. Pots; 3. E. Bartelink, M. Tibbe en R. Weijers; 6. M. Mentink; 7. F. Muthing; 8. G.v.d. Berg;9. H. Fiselier; 10. H. Schultheiss.

Over EDS:

Eerste Deldense Schaakclub is een kleine schaakclub in Delden in de Hof van Twente. De vereniging is opgericht in 1968 en telt momenteel ongeveer 18 seniorleden en enige jeugdleden. Ondanks het geringe aantal seniorleden zijn de activiteiten er niet minder om. Naast de gewone onderlinge competitie waar nog iedereen tegen iedereen mag en kan spelen zijn er verschillende andere activiteiten zoals, SBO competitie tegen andere verenigingen, het snelschaak toernooi, de Rekveldt handicap (na)-competitie en speciale schaak(feest) avonden. Wilt u ook eens komen schaken? U bent, geheel vrijblijvend, van harte welkom elke maandag vanaf 19.45 aan de Mors 5 te Delden. Bezoek ook onze website: www.edsschaak.nl

 

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.