nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

valse start in bekertoernooi voor rood zwart en sv delden

Terug

Valse start in bekertoernooi voor Rood Zwart en SV Delden

De Deldense voetbalclubs Rood Zwart en SV Delden hebben op dinsdagavond hun eerste officiƫle wedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Een doorslaand succes bleek dit niet. In het eerste duel van het bekertoernooi gingen beide ploegen onderuit. Delden verloor op bezoek bij WVV met 3-0. Rood Zwart ging in eigenhuis met 0-2 onderuit tegen Vijfde Klasser Diepenheim. Het bereiken van de volgende ronde hebben de clubs nu al niet meer in eigen hand.

SV Delden

SV Delden, afgelopen vrijdag nog winnaar van het Hoftoernooi, begon helemaal niet slecht aan het uitduel met de Derde Klasser uit Hengevelde. De ploegen waren het eerste half uur goed aan elkaar gewaagd. Een rode kaart voor Delden zorgde echter voor een kentering. Hierna na WVV het heft in handen en liep al voor de pauze uit naar 2-0. In de tweede helft probeerden de blauw-gelen de schade te beperken. Tien minuten voor het einde viel toch de 3-0, wat ook de eindstrand was.

Rood Zwart

Rood Zwart begon tegen Vijfde Klasser Diepenheim als favoriet aan de wedstrijd, maar kon nooit overtuigen. In een rommelige wedstrijd keek de ploeg van trainer Remco Dokter al na 45 minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Ook in de tweede helft lukte het de thuisploeg niet om te scoren. Sterker nog; Diepenheim liep verder uit en won uiteindelijk met 0-2. Lichtpuntje was het debuut van A-junior Marnick Oude Nijhuis die de laatste 30 minuten verdienstelijk inviel.

Foto: Jan Schoneveld

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.