nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

veel interesse in damesafdeling twickeltrappers

Terug

Veel interesse voor damesafdeling Twickeltrappers

Het plan van de Deldense fietsvereniging De Twickeltrappers om een damesafdeling op te richten, heeft tot veel interesse geleid. Maar liefst 35 geïnteresseerde dames waren aanwezig bij de inloopavond op maandag 19 maart. “Boven verwachting”, zo laat de club weten. “En dan zijn er ook nog dames waarvan we weten dat ze interesse hebben, maar die niet aanwezig konden zijn.”

De Twickeltrappers willen snel een volgende stap zetten. “Gezien de hoge opkomst is er besloten een informatieformulier op te stellen die deze week aan alle aanwezigen zal worden verstuurd. Met het formulier wordt de behoefte gepeild van de interesse in bijvoorbeeld de disciplines race of mbt, de dagen waarop er getraind kan worden en een geschikte pasavond voor de kleding.”

Als alles goed gaat kan de eerste groep ook al snel de weg op of het bos in. “De verwachting is dat we, voor degenen die dat willen, vanaf de eerste week van april een aparte groep kunnen vormen. Mogelijk dat we in de toekomst door kunnen gaan met een mix van leden in de diverse trainingsgroepen.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.