nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
11:00
29°
onbewolkt
14:00
33°
onbewolkt
17:00
34°
licht bewolkt
20:00
31°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voetbalvereniging rood zwart delden viert 90 jarig bestaan

Terug

Voetbalvereniging Rood Zwart Delden viert 90-jarig bestaan

Delden – 04-01-2013 – Voetbalvereniging Rood Zwart viert op zondag 6 januari haar 90-jarig bestaan. Om dit te vieren heeft de club van allerlei activiteiten gepland in het jaar 2013. Er wordt afgetrapt met een speciale nieuwjaarsreceptie op de dag van het jubileum. Aan het einde van het voetbalseizoen volgt een officiële receptie met een reünie.

Op 6 januari wordt op het kunstgrasveld om 13.00 uur afgetrapt voor een ontmoeting tussen het huidige eerste elftal en een oud eerste elftal. De heren van het gelegenheidsteam nemen deze wedstrijd zeer serieus en hebben inmiddels een besloten training afgewerkt. Deze is tot het laatste moment geheim gehouden en de opkomst was prima: maar liefst 18 toppers in de leeftijd van 26 tot 63 jaar bleken nog veel honger naar de bal te hebben.

Vanaf 14.30 uur is de inloop voor de nieuwjaarsreceptie. Een half uur later zal voorzitter Robert Ros het woord nemen gevolgd door diverse aankondigingen en presentaties. Om 16.00 uur zal er een borrel gedronken worden op het nieuwe jaar. De receptie wordt om 18.00 uur afgesloten.

Reünie

Wat is een jubileum zonder een reünie? Op zaterdag 8 juni zal er bij Rood Zwart een hereniging gehouden worden met als aanleiding het 90-jarig bestaan. Rood Zwart hoopt zoveel mogelijk mensen te bereiken die in het verleden betrokken zijn geweest bij de club. “De kunst is natuurlijk om zoveel mogelijk mensen (van buiten Delden) op de hoogte te brengen. Daarvoor hebben we hulp nodig. De aankondiging komt natuurlijk op onze website, maar een beetje ondersteuning is altijd welkom. We hopen dat mensen elkaar vertellen over de aanstaande reünie.”

“Als je 18 bent denk je daar niet zo over na, maar als de jaren gaan tellen en je verschillende personen waar je jaren mee hebt gevoetbald uit het oog bent verloren, is het wel lekker om een paar oude koeien uit de sloot te halen en een aantal successen weer van het stof te ontdoen. Jaren later lijken die successen nog groter dan toen ze gevierd werden”, zo staat te lezen op de website van de voetbalvereniging

advertenties

26 mei 2013

“Hartelijk dank voor de uitnodiging van de reunie in verband met het 90 jarig bestaan van de voetbalclub Rood Zwart.
Ik kan helaas niet aanwezig zijn, maar ik wens u allen een fijne dag.
Vriendelijke groet,
Johan van het bolscher”

Johan van het Bolscher 26-05-2013 @ 11:13 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.