nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
17°
zwaar bewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voorbeschouwing delden naar la premiere rood zwart ontvangt barbaros

Terug

Voorbeschouwing: Delden naar La Première - Rood Zwart ontvangt Barbaros

Elke speelronde blikt Nieuws uit Delden vooruit op de wedstrijden van de Deldense voetbalclubs. Rood Zwart komt voor het tweede jaar op rij uit in de Vierde Klasse B. SV Delden is ingedeeld in de Vijfde Klasse B.

Dit weekend komen de Deldense voetbalclubs na een korte pauze weer in actie. Rood Zwart neemt het in eigenhuis op tegen Barbaros.  Delden moet in Almelo zien af te rekenen met La Première.

—————————————————————————— —————————————————————————

La Première SV Delden, 29 november, 14.30 uur in Delden. 

SV Delden moet het op zondagmiddag in de elfde wedstrijd van het seizoen opnemen tegen La Première. Het duel in Almelo is een ontmoeting tussen de nummers drie (La Première) en acht (SV Delden). De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis kent een zeer moeilijke seizoenstart en staat na negen en leek in het laatste duel (7-1 overwinning op TVV) goede zaken te doen voor de ranglijst. Doordat de KNVB de Turkse Voetbalvereniging echter uit de competitie heeft genomen, komen de drie punten van Delden te vervallen. Tegenstander La Première doet het uitstekend in de Vijfde Klasse B en heeft met 20 punten uit 8 duels net zoveel verliespunten als koploper Losser. Delden zal dan ook vol aan de bak moeten om de ploeg uit Almelo punten

Klik hier voor de rangen en standen in de competitie. 

———————————————————————————————————————————————————

logo rz

Rood Zwart - Barbaros, 29 november, 14.30 uur in Delden.

Voor Rood Zwart staat dit weekend het duel met Barbaros op het programma. Na de slechte seizoensstart leek het team van trainer Erwin Pompe, die na dit seizoen zal vertrekken, langzaam op te krabbelen. De laatste drie competitieduels gingen echter verloren tegen LVS, Buurse en Markelo. Hierdoor is Rood Zwart gezakt naar plaats elf op de ranglijst. De Deldenaren hebben nu uit tien duels tien punten gehaald. Barbaros doet het beter en staat met 15 punten op plaats zes. Vorig seizoen ging Rood Zwart twee keer onderuit tegen de tegenstander van zondag. 

Klik hier voor de rangen en standen in de competitie. 

———————————————————————————————————————————————————

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.