nu 18°
Weerbericht Delden
half bewolkt
14:00
21°
onbewolkt
17:00
20°
onbewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voorbeschouwing delden niet in actie rood zwart naar barbaros

Terug

Voorbeschouwing: Delden niet in actie, Rood Zwart naar Barbaros

Delden – 02-02-2013 – De winterstop zit er weer op en dus begint het competitievoetbal weer voor zowel Rood Zwart als SV Delden. Elke speelronde blikt Nieuws uit Delden vooruit op de wedstrijden van de Deldense voetbalclubs.

SV Delden – VV Langeveen afgelast.

De wedstrijd van SV Delden tegen VV Langeveen, die op zondag 3 februari gespeeld zou worden, is afgelast in verband met het plotselinge overlijden van oud-trainer Jos Kockmann.

Barbaros - Rood Zwart – 14.30 - Hengelo

Rood Zwart moet het in de eerste wedstrijd na de winterstop opnemen tegen koploper Barbaros. De Deldenaren kenden een moeizame en zeer wisselvallige eerste seizoenshelft waardoor de ploeg van trainer Bert Jan Heins is terug te vinden op de tiende plaats. De laatste wedstrijd voor de winterstop werd bij Hector met 0-0 gelijk gespeeld.

De Deldenaren hebben uit de eerste 12 wedstrijden 11 punten gehaald. Alleen Hector (9 punten) en Enschedese Boys (1 punt) doen het slechter. Opvallend genoeg versloeg Rood Zwart Barbaros dit seizoen in eigenhuis met 3-1. De doelpunten werden op 16 september 2012 gemaakt door Erik Fiselier, Folkert Stijnenbosch en Jelte Linderman.

 

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.