nu -3°
Weerbericht Delden
half bewolkt
01:00
-4°
half bewolkt
04:00
-4°
half bewolkt
07:00
-4°
half bewolkt
10:00
-3°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voorbeschouwing delden op bezoek bij egvvrood zwart ontvangt gfc

Terug

Voorbeschouwing: Delden op bezoek bij EGVV - Rood Zwart ontvangt GFC

Elke speelronde blikt Nieuws uit Delden vooruit op de wedstrijden van de Deldense voetbalclubs. Rood Zwart komt voor het derde jaar op rij uit in de Vierde Klasse B. SV Delden is opnieuw ingedeeld in de Vijfde Klasse B.

Deze week komen Rood Zwart en SV Delden weer in actie voor de competitie. Delden moet op bezoek bij het lastige EGVV. Rood Zwart ontvangt de nummer twee GFC op eigen terrein.


EGVV - SV Delden, 15 april, 14.00 uur, Gelselaar

Voor SV Delden staat op zondag de lastige uitwedstrijd met EGVV op het programma. Delden staat vierde op de ranglijst en is nog altijd volop in de running voor de tweede plek. De ploeg van Wouter Kwakkenbos verloor onlangs weliswaar van de huidige nummer twee, maar blijft verder constant presteren. Vorige week werd een spectaculaire 5-4 zege geboekt op Hoeve Vooruit. Tegenstander EGVV staat op plek zes en heeft slecht één punt minder dan de blauw-gelen. De ploeg uit Gelselaar heeft wel een duel meer gespeeld. De eerste ontmoeting dit seizoen eindigde in een 2-2 gelijkspel.


Rood Zwart - GFC, 15 april, 14.00 uur, Delden

Rood Zwart ontvangt zondag op het eigen sportpark Scheetheuvel de nummer twee van de ranglijst: GFC. Voor de Deldenaren het tweede lastige duel in een paar dagen tijd. Afgelopen donderdag werd namelijk het inhaalduel tegen koploper WVV gespeeld. De ploeg van Remco Dokter verloor voor het eerst in weken en zakte daardoor een plekje naar positie zes op de ranglijst. Rood Zwart heeft echter wel minder verliespunten dan nummer vijf UDI. Tegenstander GFC doet het prima staat op plek twee. Een kampioenschap lijkt echter niet realistisch. WVV heeft een flinke voorsprong. De eerste onderlinge ontmoeting van het seizoen tussen GFC en Rood Zwart eindigde in een 4-0 zege voor de ploeg uit Goor.


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.