nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voorbeschouwing delden tegen koploperrood zwart ontvangt hekkensluiter

Terug

Voorbeschouwing: Delden tegen koploper - Rood Zwart ontvangt hekkensluiter

Elke speelronde blikt Nieuws uit Delden vooruit op de wedstrijden van de Deldense voetbalclubs. Rood Zwart komt voor het derde jaar op rij uit in de Vierde Klasse B. SV Delden is opnieuw ingedeeld in de Vijfde Klasse B.

Deze week spelen SV Delden en Rood Zwart de vierde wedstrijd van het nieuwe seizoen. SV Delden gaat op bezoek bij koploper Rietmolen. Voor de ploeg van Remco Dokter staat het uitduel met hekkensluiter Buurse op het programma.


Rietmolen - SV Delden, 15 oktober, 14.00 uur, Rietmolen.

SV Delden kent een vliegende start van het seizoen. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos is na drie duels nog altijd ongeslagen en draait dan ook mee in de top van de Vijfde Klasse B. Op zondag gaan de blauw-gelen proberen hun ongeslagen status te behouden. Dat zal niet eenvoudig worden aangezien Delden speelt tegen koploper Rietmolen, de enige ploeg die nog alles heeft gewonnen. Delden staat op een knappe derde plek met 7 punten uit 3 duels.

Klik hier voor een overzicht van de rangen en standen.


Rood Zwart - Buurse, 15 oktober, 14.00 uur, Delden.

Rood Zwart neemt het op zondag in het vierde duel van het seizoen op tegen hekkensluiter Buurse. De Deldenaren zijn het seizoen redelijk begonnen met 4 punten uit 3 duels. Met een beetje meer geluk had de ploeg van Remco Dokter er echter meer gehad. Vorige week kregen de Deldenaren kans op kans tegen Enter, maar kwamen ze uiteindelijk niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Tegenstander Burse kent een zeer stroeve start van het seizoen en heeft als enige ploeg nog geen punt behaald.

Klik hier voor een overzicht van de rangen en standen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.