nu 13°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voorbeschouwing rood zwart naar twenthe goor oefenduel delden

Terug

Voorbeschouwing: Rood Zwart naar Twenthe Goor - Oefenduel Delden

Elke speelronde blikt Nieuws uit Delden vooruit op de wedstrijden van de Deldense voetbalclubs. Rood Zwart komt voor het tweede jaar op rij uit in de Vierde Klasse B. SV Delden is ingedeeld in de Vijfde Klasse B.

Dit weekend komen de Deldense voetbalclubs weer in actie. Alleen Rood Zwart komt echter in competitieverband in actie. De ploeg van Erwin Pompe speelt in Delden het inhaalduel tegen Enschedese Boys. SV Delden begint het jaar met een reeks oefenwedstrijden. Op zaterdag 24 januari is Vosseveld de tegenstander. 

—————————————————————————— —————————————————————————

logo sv deldenSV Delden - Vosseveld, 24 januari, 11.00 uur in Delden.

SV Delden moet nog even wachten op de hervatting van de competitie. De club hoeft ook geen inhaalduels te spelen en dus staat de eerste officiële ontmoeting pas weer voor 14 februari op de rol. Dan moet SV Delden op bezoek bij Losser. In de tussentijd speelt het team van trainer Harold Oude Veldhuis wel een aantal oefenduels. Op zaterdag 24 januari is Vosseveld op sportpark De Mors de tegenstander. 

Klik hier voor de rangen en standen in de competitie. 

———————————————————————————————————————————————————

logo rz

Twenthe Goor - Rood Zwart, 24 januari, 14.00 uur in Goor.

Voor Rood Zwart staat dit weekend het uitduel met koploper Twenthe Goor op het programma. Het is voor beide ploegen het eerste officiële duel van het jaar nadat vorige week de inhaalwedstrijden werden afgelast vanwege het winterse weer. Rood Zwart kende voor de winterstop een moeilijke periode waarin vier wedstrijden op rij werden verloren. Het jaar werd echter toch nog met een goed gevoel afgesloten door een 5-1 overwinning op Barbaros. Door de zege vond de ploeg weer aansluiting bij de middenmoot en steeg naar plek tien op de ranglijst. Tegenstander Twenthe Goor doet het uitstekend en is momenteel de koploper in de Vierde Klasse B. De ploeg heeft met 34 punten uit dertien duels maar liefst 21 punten meer verzameld dan de Deldenaren. Rood Zwart heeft nog wel een duel tegoed. De thuiswedstrijd verloor Rood Zwart nipt met 2-3. 

Klik hier voor de rangen en standen in de competitie. 

———————————————————————————————————————————————————

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.