nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voorbeschouwing rood zwart ontvangt udidelden op bezoek bij deo

Terug

Voorbeschouwing: Rood Zwart ontvangt UDI - Delden op bezoek bij DEO

Elke speelronde blikt Nieuws uit Delden vooruit op de wedstrijden van de Deldense voetbalclubs. Rood Zwart komt voor het derde jaar op rij uit in de Vierde Klasse B. SV Delden is opnieuw ingedeeld in de Vijfde Klasse B.

Deze week spelen SV Delden en Rood Zwart de zevende wedstrijd van het nieuwe seizoen. SV Delden gaat in Borculo op bezoek bij DEO. Voor de ploeg van Remco Dokter staat de thuiswedstrijd met UDI op het programma.


DEO - SV Delden, 5 november, 14.00 uur, Borculo.

SV Delden moet het op zondagmiddag opnemen tegen DEO in Borculo. De ploeg van Wouter Kwakkenbos draait geweldig in de Vijfde Klasse B en bezet momenteel een tweede plek op de ranglijst. Niet alleen hebben de blauw-gelen al 14 punten behaald in 6 wedstrijden. Het spel van de Deldenaren is goed en verzorgd. Ook tegenstander DEO doet het prima en bezet momenteel een vijfde plek. De ploeg uit Borculo heeft twee punten minder dan de Deldenaren.

Klik hier voor de rangen en standen.


Rood Zwart - UDI, 5 november, 14.00 uur, Delden.

Rood Zwart neemt het op zondag in het zevende duel van het seizoen op tegen UDI. De Deldenaren kennen een lastige periode en verloren de afgelopen drie duels. Hierdoor is de ploeg van Remco Dokter gezakt naar een elfde plek op de ranglijst. Rood Zwart heeft nu in totaal slechts 4 punten behaald in de 6 gespeelde wedstrijden. UDI doet het iets beter en staat met 8 uit 6 op een zevende plek. Bij een zege van Rood Zwart vindt de ploeg uit Delden dus weer aansluiting bij de ploeg uit Enschede.

Klik hier voor de rangen en standen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.