nu
Weerbericht Delden
lichte regen
07:00
lichte regen
10:00
lichte regen
13:00
lichte regen
16:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voorbeschouwing rood zwart tegen buurse delden naar unisson

Terug

Voorbeschouwing: Rood Zwart tegen Buurse - Delden naar Unisson

Elke speelronde blikt Nieuws uit Delden vooruit op de wedstrijden van de Deldense voetbalclubs. Rood Zwart komt voor het tweede jaar op rij uit in de Vierde Klasse B. SV Delden is ingedeeld in de Vijfde Klasse B.

Dit weekend komen de Deldense voetbalclubs weer in actie. Rood Zwart neemt het in Delden op tegen laagvlieger Buurse. Delden wacht de zware taak om in Enschede af te rekenen met de nummer drie Unisson. 

—————————————————————————— —————————————————————————

BSC Unisson - SV Delden, 8 november, 14.00 uur in Enschede.

SV Delden moet het op zondagmiddag in de negende wedstrijd van het seizoen opnemen tegen BSC Unisson. Het duel in Delden is een ontmoeting tussen de nummers drie (Unisson) en elf (SV Delden). De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis kent een zeer moeilijke seizoenstart maar kan na de resultaten van de afgelopen weken voorzichtig omhoog kijken. Vorige week werd er op ongelukkige wijze verloren van DTC '07, dat in de blessuretijd de 3-4 scoorde. Tegenstander Unisson doet het met vijf overwinningen prima en heeft in totaal al zeventien punten verzameld. Dat zijn er twaalf meer dan Delden. Vorig jaar pakte Delden één punt tegen de ploeg uit Enschede in de onderlinge ontmoetingen. 

Klik hier voor de rangen en standen in de competitie. 

———————————————————————————————————————————————————

logo rz

Rood Zwart - Buurse, 8 november, 14.30 uur in Delden.

Voor Rood Zwart staat dit weekend de ontmoeting met Buurse op het programma. Na de slechte seizoensstart presseert het team van trainer Erwin Pompe de afgelopen maand prima. Vorige week werd er echter volledig onnodig verloren van LSV waardoor de opmars van de Deldenaren een halt is toegeroepen. De ploeg zakte van positie zes op de ranglijst naar plaats negen. Omdat alles in de middelmoot dicht op elkaar staat, kan Rood Zwart bij een overwinning weer klimmen. Tegenstander Buurse kent een zeer moeizame start van de competitie en staat na acht duels op de voorlaatste plaats. Met twee punten hebben de gasten van zondag er acht minder dan de Deldenaren. 

Klik hier voor de rangen en standen in de competitie. 

———————————————————————————————————————————————————

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.