nu 16°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voorbeschouwing rood zwart tegen lsv delden op bezoek bij dtc07

Terug

Voorbeschouwing: Rood Zwart tegen LSV - Delden op bezoek bij DTC'07

“Prachtige weersomstandigheden, 50 jochies en meisjes die voor het eerst een écht voetbalwedstrijdje spelen en trotse opa¹s, oma¹s, papa¹s en mama¹s die hun kinderen of kleinkinderen aanmoedigen.” Dit waren afgelopen zaterdagmorgen 10 september de ingrediënten voor een prachtige voetbalochtend bij SV Delden.

Voor het eerst organiseerde de voetbalclub op sportpark De Mors een 4 tegen 4 toernooi voor Welpen (jongens en meisjes van 5 - 6 jaar). Het toernooi werd gehouden ter voorbereiding op een eigen opgezette competitie met verenigingen uit de regio, die op 17 september van start gaat. Acht teams verdeeld over twee poules trapten om klokslag 9.00 uur af.

“Sommige voetballers waren nog enigszins druk met vliegtuigen kijken of bloemetjes tellen, maar er werd ook best al aardig tegen een balletje getrapt”, zo laat de club weten. “Al snel kwamen van beide velden de oehs en aaahs en niet veel later gejuich. Nadat ieder team drie poulewedstrijden had gespeeld, werd in de finaleronde gestreden om de hoogste klassering.” Uiteindelijk bleek TVO F3 over de meeste kwaliteit te beschikken, zij werden de eerste winnaar van het Welpentoernooi bij SV Delden. Ook de andere teams gingen allemaal met eenzelfde beker naar huis.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.