nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voorbeschouwing rood zwart tegenvallende eerste seizoenshelft maar nog voldoende kansen

Terug

Voorbeschouwing Rood Zwart: 'Tegenvallende eerste seizoenshelft, maar nog voldoende kansen'

Voor Rood Zwart staat na de winterstop direct een lastig duel tegen GFC op het programma. De Deldenaren kenden een wisselvallige eerste seizoenshelft en staan na negen duels op een negende plaats met elf punten. De tegenstander uit Goor staat derde en heeft in tien duels al 24 punten verzameld. Het is de eerste keer dat de ploegen elkaar dit seizoen ontmoeten.

Trainer Remco Dokter had gehoopt op een betere uitgangspositie na negen duels. "We hadden voorafgaand aan het seizoen de doelstelling om bij de eerste vier te eindigen, dus voorlopig valt het wat tegen. We hebben een tijd moeite gehad met scoren waardoor we punten lieten liggen. Dat terwijl we wel beter waren dan de tegenstanders."

Omdat alles onder de top-3 nog dicht bij elkaar staat, hebben de Deldenaren nog alle kans om te stijgen op de ranglijst. Ook omdat de ploeg nog de nodige inhaalwedstrijden heeft. "De eerste drie plekken zijn wel heel erg ver weg, maar we proberen de strijd aan te gaan om de vierde plek. Daarnaast willen we meedoen in de strijd om een periodetitel." De ploeg zal dat moeten doen zonder Robert Kenkhuis die is gestopt vanwege een blessure. "We hebben ook nog andere spelers die kampen met fysieke ongemakken. Zo heeft Björn Rupert na een afgescheurde knieband nu weer averij opgelopen. Hopelijk kunnen we de rest zo snel mogelijk fit krijgen zodat we weer volle bak kunnen met z’n allen."

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.