nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

wapen van delden winnaar 4e editie sponsortoernooi rood zwart

Terug

Wapen van Delden winnaar 4e editie sponsortoernooi Rood Zwart

Na geslaagde edities in de drie voorgaande jaren, is vrijdagavond 15 juni voor de vierde keer het sponsortoernooi gehouden op de velden van Rood Zwart. Na de poulefase en de halve finales, werd om iets na 21.00 uur de finale gespeeld tussen Hotel Het Wapen van Delden en Sonneveld Groothuis Autoservice. Eerstgenoemde trok uiteindelijk aan het langste eind en ging met de grote wisselbeker naar huis.

“Alle Rood Zwart sponsoren zijn benaderd en gevraagd of ze mee wilden doen voor een potje 5 tegen 5 voetbal. Lekker ongedwongen, waarbij saamhorigheid en gezelligheid voorop moest staan”, zo laat de club weten. “De sponsoren gaven enthousiast gehoor aan deze oproep, met als resultaat wederom een goede opkomst en erg geslaagde avond. Onder perfecte weersomstandigheden, begon om 19.00 het toernooi op de veldjes van het toekomstig hoofdveld. Er werd fanatiek, maar sportief gestreden.”

Na de prijsuitreiking en het bedankwoord was het nog erg gezellig in de nieuwe kantine op de Scheetheuvel. Marije Pol van de activiteitencommissie geeft aan erg tevreden te zijn over het verloop. “Er blijven altijd een aantal aandachtpuntjes maar die zijn direct weer in het draaiboek worden verwerkt. Volgend jaar doen we uiteraard weer ons best met de gehele activiteitencommissie om een legendarische 5e editie van het sponsortoernooi te organiseren. Bij voldoende animo gaan we zelfs voor een aparte damespoule.”

In de viewer de teamfoto’s.


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.