nu
Weerbericht Delden
lichte regen
19:00
lichte regen
22:00
lichte regen
01:00
lichte regen
04:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

zwart wit begint het zaalseizoen met een overwinning in doesburg

Terug

Zwart Wit begint het zaalseizoen met een overwinning in Doesburg

Korfbalvereniging Zwart Wit is goed begonnen aan het nieuwe zaalseizoen. In een sterke wedstrijd werd overtuigend afgerekend met Rivalen in Doesburg: 15-20. De Deldenaren komen in de zaal uit in de Derde Klasse. De eerste seizoenshelft op het veld, waarin Zwart Wit uitkomt in de Tweede Klasse, verliep stroef. Na zeven duels staat de ploeg van Rudi Struijk op een zesde plek met 4 punten uit 7 duels.

In de eerste wedstrijd van het nieuwe zaalseizoen begonnen de roodwitten uit Doesburg sterk. Met veel arbeid en veel individuele duels wist de thuisploeg een 4-1 voorsprong te pakken. Naarmate de wedstrijd vorderde nam de Deldense formatie het initiatief over bij zowel het aanvals- als het verdedigingsspel en nam zo de leiding in de wedstrijd. Ruststand: 7-10.

Na rust startten de zwartwitten furieus met 3 doelpunten uit 3 schoten en was de wedstrijd feitelijk gespeeld. De Deldenaren speelden het restant professioneel uit en vlak voor tijd stond er een voorsprong van 9 doelpunten (9-18) op het scorebord. De concentratie zakte hierna wat weg maar de zege kwam geen moment in gevaar. Eindstand 15-20.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.