nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
17°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

zwart wit hervat veldcompetitie met overwinning op ekca

Terug

Zwart Wit hervat veldcompetitie met overwinning op EKCA

Korfbalvereniging Zwart Wit uit Delden is de tweede helft van de veldcompetitie gestart met een overwinning. Op sportpark De Mors was de ploeg van trainer Ger Dieters met 14-7 te sterk voor EKCA. De uitwedstrijd tegen de ploeg uit Arnhem, die Zwart Wit tevens in de zaal treft, werd ook al winnend afgesloten.

Zwart Wit moest in de beginfase weer even wennen aan de omstandigheden. Verdedigend waren er wat slordigheden en ook aanvallend liep het aanvankelijk stroef. De modderige ondergrond maakte het er daarnaast voor beide teams niet gemakkelijker op. Toch kreeg Zwart Wit langzaam meer controle over het duel. Op 4-3 namen de Deldenaren langzaam afstand. Bij rust stond er een comfortabele 10-4 stand op het scorebord.

Na de pauze werd het spel van beide ploegen er niet beter op. Aanvallend werden er veel fouten gemaakt waardoor het aantal doelpunten beperkt bleef. Ondanks de mindere tweede helft kwam de voorsprong van Zwart Wit nooit in gevaar. De laatste treffer van de wedstrijd was voor de Deldenaren die daarmee de eindstand bepaalden op 14-7.

 

advertenties

06 apr 2015

“Goed begin is nog steeds het halve werk.”

Rudy 06-04-2015 @ 12:14 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.