nu 13°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
16°
geheel bewolkt
14:00
20°
lichte regen
17:00
21°
zwaar bewolkt
20:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

zwart wit sluit zaalcompetitie af met winst op hkc zwart wit 3 kampioen

Terug

Zwart Wit sluit zaalcompetitie af met winst op HKC, Zwart Wit 3 kampioen

Korfbalvereniging Zwart Wit uit Delden speelde dit weekend de laatste wedstrijd in de zaalcompetitie. HKC uit Hengelo was de tegenstander. Zwart Wit nam voor het duel een derde plaats in op de ranglijst en kon deze bij een overwinning op de nummer vier veiligstellen. De wedstrijd in sporthal de Reiger eindigde eerder dit seizoen in een 13-13 gelijkspel.

Zwart Wit nam in de eerste helft het voortouw en kwam ook op een kleine voorsprong. Echter konden de bezoekers deze niet verder uitbouwen en keerde HKC terug in het duel. Het restant van de eerste helft ging gelijk op en bij rust stond er een 6-7 stand op het scorebord.

Na de pauze veranderde er weinig aan het spelbeeld. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en wisten geen afstand te nemen. Aan het einde van de wedstrijd werd pas de beslissende voorsprong genomen door Zwart Wit. De Hengelose ploeg kwam op twee punten achterstand te staan. Bij de stand 11-13 was HKC in de laatste minuut nog één keer trefzeker en daarmee bepaalde het de eindstand op 12-13.

Zwart Wit gaat de komende twee weken in voorbereiding om van start te gaan met het tweede deel van de veldcompetitie.

Zwart Wit 3 kampioen

Zwart Wit 3 reisde af naar het Drentse De Wijk om haar kampioenwedstrijd te spelen tegen Roreko. Na een lange strijd te hebben geleverd, kwam het 3e in het laatste kwartier op voorsprong. Deze werd niet meer uit handen gegeven waardoo het duel eindigde in 14-18. Het is het derde seniorenteam van Zwart Wit dat kampioen geworden is in de reserve 4e klasse.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.