nu 10°
Weerbericht Delden
lichte regen
19:00
geheel bewolkt
22:00
zwaar bewolkt
01:00
zwaar bewolkt
04:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

actief delden

Terug

De vereniging Actief Delden verzorgt op verschillende niveaus sportieve lessen waarin o.a. beweging op muziek, fit worden en blijven en spierversterkende oefeningen centraal staan. Het lesprogramma is zeer afwisselend en omvat o.a. BBB, circuit, steps, zumba, tai bo, walking aerobic, maar ook oefeningen met de dyna band, gewichtjes, zumba sticks en body balls. De lessen staan onder leiding van sportinstructrice Ingrid Beukers en worden wekelijks gegeven in de bovenzaal van sporthal De Reiger.

  • Dinsdag 8.45- 9.35 uur Fit Actief - 9.45-10.35 uur Fit Actief - 10.45-11.35 uur Combi Fit (intensief bewegen)
  • Woensdag 10.00-10.50 uur Fit Actief
  • Donderdag 9.00-9.50 uur Fit op en naast de stoel


Met het zetten van de handtekeningen is op donderdag 31 januari is de bouw van het nieuwe Intergraal Kindcentrum Magenta in Delden officieel van start gegaan. Dit was voor de gemeente Hof van Twente ook het momen...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder