nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

bridgeclub delden

Terug

Bridgeclub Delden

De Bridgeclub Delden is opgericht op 6 januari 1975 en is de oudste bridgeclub van Delden. De ruim 80 leden zijn verdeeld over vier categorie├źn en hebben Stadscentrum het Parochiehuis als thuisbasis. Het seizoen loopt van september tot en met april en er wordt in deze periode iedere tweede en vierde donderdag van de maand gespeeld. Eenmaal per jaar komende de leden ook op een vijfde donderdag in actie.

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder