nu 17°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
18°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

drumfanfare delden

Terug

Muziekvereniging Drumfanfare Delden

Muziek

Muziekvereniging Drumfanfare Delden is opgericht in 1957. De vereniging heeft een leerlingenorkest, slagwerkgroep en groot orkest. Het aantal leden ligt momenteel rond de zestig. Alle onderdelen repeteren in het gebouw van de scholengemeenschap Twickel. De muziekvereniging Drumfanfare Delden is een vereniging die concerten en serenades verzorgt en deelneemt aan straatoptredens. Naast het maken van muziek staat bij muziekvereniging Drumfanfare Delden de gezelligheid en de saamhorigheid hoog in het vaandel.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder