nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

fotoclub de hof

Terug

Fotoclub de Hof

Fotoclub de Hof in Delden is opgericht in 2012 door een aantal enthousiaste lokale fotografen. Sindsdien heeft de club haar ledenbestand uitgebreid en komen de leden elke eerste dinsdag van de maand samen voor een clubavond in Stadscentrum het Parochiehuis in Delden. De activiteiten van de club bestaan uit het presenteren en bespreken van eigen fotowerk, bespreken van het fotowerk van clubleden, organiseren van lezingen en fotopresentaties door gastsprekers, fotograferen op basis van een gezamenlijk gekozen thema, fotografie op locatie, fotobewerking en deelname aan clubwedstrijden en wedstrijden georganiseerd door de Fotobond.

De club heeft een zeer gevarieerd ledenbestand, bestaande uit (momenteel) 18 leden, van jong tot oud. Elk lid heeft zijn of haar eigen voorkeur, ideeën en interesses op het gebied van fotografie. Er wordt gefotografeerd met compact- en spiegelreflexcamera’s, waarbij er gebruik wordt gemaakt van diverse lenzen.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder