nu 17°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
18°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

ontmoetingscentrum de babbelaar

Terug

Ontmoetingscentrum De Babbelaar

In woonzorgcentrum De Wieken aan de Molenstraat 1 in Delden Ontmoetingscentrum ‘De Babbelaar’ gevestigd. Het ontmoetingscentrum is een onderdeel van de dagvoorziening Delden. De initiatiefnemers stellen ieder jaar een programma samen waar de bewoners en mensen met een indicatie aan kunnen deelnemen. In de toekomst is het de bedoeling dat ook mensen van buitenaf welkom zijn. De activiteiten bestaan uit bijvoorbeeld een bingomiddag, een filmmiddag en een spelletjesmiddag.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder