nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
17°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

stichting hart voor delden

Terug

Stichting Hart voor Delden

In september 2008 is de Stichting 'Hart voor Delden' (SHVD) opgericht in het kader van het project Lekenhulpverlening Twente. De stichting heeft tot doel het werven en doen opleiden van voldoende lekenhulpverleners in Delden en omstreken, het zorgen voor voldoende vervolgcursussen reanimatie en/of de cursus bediening Automatische Externe Defibrillator (AED), het zo nodig aanschaffen, beheren en (doen) onderhouden van AED's in Delden en omstreken en het genereren van voldoende financiƫle middelen om deze doelen te realiseren. Het streven is om continue over een netwerk van 130 tot 150 lekenhulpverleners te beschikken.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder