nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

stichting t iemenschoer

Terug

Stichting ’t Iemenschoer

Sinds 1982

Stichting ’t Iemenschoer bestaat sinds 1982 en biedt cursussen aan op verschillende terreinen, van bewegen en talen tot culturele, creatieve en computercursussen.De stichting was de eerste jaren vooral actief voor inwoners van de toenmalige gemeente Stad Delden. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2001 richt ’t Iemenschoer zich op inwoners van de gemeente Hof van Twente en de omliggende gemeenten. Er wordt gestreefd naar jaarlijkse vernieuwingen in het cursusprogramma. Sinds 2007 is de Stichting ondergebracht in het gerenoveerde Parochiehuis in Delden.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder