nu 19°
Weerbericht Delden
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°
zwaar bewolkt
20:00
25°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

taekwondo simon

Terug

Taekwondo Simon

Taekwondo Simon Geeft sinds 2005 Taekwondo lessen voor jong en oud in sporthal de reiger in Delden. De lessen zijn voor de jeugd tot en met 14 jaar elke vrijdag vanaf 18.30. Om 19.30 uur starten de lessen voor leden van 15 jaar en ouder. Taekwondo Simon doet door heel Nederland mee aan zowel sparring als stijl wedstrijden.

“Taekwondo is een stijlvolle en veelzijdige Olympisch erkende sport. Het doel is het ontwikkelen van een goede zelfverdediging en weerbaarheid door middel van conditie, zelfvertrouwen en discipline. Voor kinderen zorgt Taekwondo voor een goede weerbaarheid en respect tegenover anderen.”


Gerelateerde berichten

Update: De vrouw die de reddende engel was voor Sara Chmoun voorafgaand aan haar bruiloft op 11 mei, is gevonden. Gertrude Maatman kreeg op maandagmiddag 10 juni al bezoek van het bruidspaar."Na een bijzondere zo...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder