nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
17°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

trimclub twickel

Terug

Trimclub Twickel

In oktober 2017 is het 57e winterseizoen van trimclub Twickel van start gegaan. De leden van de club trimmen door de prachtige Twickelse bossen om de conditie op peil te houden. Tussen het hardlopen door worden oefeningen gedaan om de gewrichten en spieren soepel te houden. Na het trimmen kan worden meegedaan aan een potje bosvoetbal. Eind maart wordt het seizoen ieder jaar afgesloten met een Cooper-test.

“Alles naar eigen kunnen en talent”, zo luidt het credo van de club. “Een ideale gelegenheid om te starten met trimmen, of het weer op te pakken. Getrimd wordt onder deskundige leiding en medisch toezicht van een gepensioneerde huisarts. Ons oudste lid loopt al 56 jaar mee!”

“Mensen die het wat lijkt om mee te lopen of vragen hebben, kunnen contact opnemen met Willem Havermans (06 5106 9507), Wim van den Berg (074-3761952), Joop Riepma (074-3761998) of degene die ze herkennen op de foto. Dit kan uiteraard ook via e-mail w.havermans@planet.nl”

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder