nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

vereniging van volkstuinders

Terug

Vereniging van Volkstuinders

Sinds 1976

De in 1976 opgerichte vereniging behartigt de belangen van volkstuinders in Delden. Op vier verschillende locaties in de stad zijn samenstellingen van diverse volkstuinen gesitueerd. De vereniging zorgt voor het algehele beheer en de toewijzingen van deze tuinen en kent inmiddels 119 leden. Op dit moment is de beschikbare grond (met een totale oppervlakte van 23.216 m²) verdeeld over 121 tuinen.

In Delden zijn de volkstuinen te vinden op de volgende locaties:

Complex Rondweg :
aan weerzijden van de Rondweg en op de hoek van de Watertorenlaan en de Almelosestraat

Complex Veldbloemen :
naast de Hooijerinkschool

Complex Cramersweide :
achter de Cramersweide

Complex Sportlaan :
aan de Sportlaan


Gerelateerde berichten

Update: De vrouw die de reddende engel was voor Sara Chmoun voorafgaand aan haar bruiloft op 11 mei, is gevonden. Gertrude Maatman kreeg op maandagmiddag 10 juni al bezoek van het bruidspaar."Na een bijzondere zo...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder