nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

zonnebloem afdeling stad en ambt delden

Terug

Zonnebloem afdeling Stad en Ambt Delden

De Zonnebloem afdeling Stad en Ambt Delden bestaat uit een grote groep enthousiaste ervaren vrijwilligers. De doelstelling van De Zonnebloem is om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd lichamelijke beperkingen hebben en voor wie als gevolg daarvan sociaal isolement dreigt.

De Deldense afdeling maakt deel uit van de regioafdeling ‘Zonnehof’, waarbinnen ook de overige kernen van de Gemeente Hof van Twente en Borne vallen. Samen worden onder andere ontspanningsmiddagen en vakanties georganiseerd. Verder worden bij bijeenkomsten ervaringen en nieuwe initiatieven uitgewisseld, waardoor er inspiratie wordt opgedaan voor acties binnen de eigen afdeling.

Update: De vrouw die de reddende engel was voor Sara Chmoun voorafgaand aan haar bruiloft op 11 mei, is gevonden. Gertrude Maatman kreeg op maandagmiddag 10 juni al bezoek van het bruidspaar."Na een bijzondere zo...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder