nu 13°
Weerbericht Delden
onbewolkt
02:00
10°
onbewolkt
05:00
onbewolkt
08:00
10°
onbewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

alles over delden

>

algemene informatie

>

openbaar vervoer

Terug

Openbaar vervoer

Delden heeft een goede aansluiting op het netwerk van het openbaar vervoer. Zowel per trein als per bus kan er vanuit Delden in verschillende richtingen worden gereisd.

Trein

Delden is sinds 1865 aangesloten op het netwerk van de Nederlandse Spoorwegen. Sinds enkele jaren rijdt vervoerder Syntus op het traject langs Delden. Vanuit Delden kan er met de trein richting Zutphen en Oldenzaal worden gereisd. De trein vertrekt ieder half uur (met uitzondering van zondag) in beide richtingen en stopt op alle tussengelegen stations. Met ingang van 2017 wordt op op zondag een halfuursdienst ingevoerd. Kijk hieronder voor de vertrektijden:

Bus

Vervoerder Syntus is in Delden ook verantwoordelijk voor het busvervoer. In totaal zijn er in Delden 7 verschillende busstops. Reizigers kunnen op- en uitstappen bij het Treinstation aan de Stationsweg, het politiebureau aan de Langestraat, de Europalaan ter hoogte van het industrieterrein, bij Hotel en Restaurant Carelshaven, bij Scholengemeenschap Twickel een de Schoppenstede en bij het Villapark. Kijk hieronder voor de vertrektijden:

Plan mijn reis