nu 17°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
19°
lichte regen
17:00
19°
licht bewolkt
20:00
15°
geheel bewolkt
23:00
10°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

alles over delden

>

evenementen

>

cultureel straatfestival delden

Terug

Cultureel Straatfestival

ieder jaar in Hartje Delden

Het Cultureel Straatfestival Delden is een jaarlijks terugkerend festival, met een breed aanbod van kunstvormen. Zo is er theater, dans en muziek en een markt met kunst, boeken en platen. Het sfeervolle centrum en het oude Kerkplein vormen op de derde zondag in september het natuurlijk decor voor een gevarieerd en origineel programma voor alle leeftijden.

Het Straatfestival wordt in 2017 voor de 21e keer gehouden. In het centrum worden sinds 2012 verschillende pleinen ingericht met eigen thema's. Op ieder plein is een ander soort muziek te horen. Van pop tot klassiek en van koren tot orkesten: muziekliefhebbers van alle genres kunnen hun hart ophalen.


Naast het diverse muziekaanbod op de zes pleinen is er ieder jaar in en om de Langestraat van alles te doen. De traditionele kunst- en boekenmarkt wordt altijd druk bezocht en ook de nieuwe platenbeurs is een succes gebleken. Verschillende straatartiesten doen er alles aan om de bezoekers uit Delden en omstreken een leuke middag te bezorgen. De standjes en optredens zijn de verbinding tussen de themapleinen.

Ga naar de website


Gerelateerde berichten