nu 19°
Weerbericht Delden
lichte regen
23:00
15°
matige regen
02:00
14°
lichte regen
05:00
11°
half bewolkt
08:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

alles over delden

>

medische diensten

>

apotheek delden

Terug

Apotheek Delden

De apotheek van Delden is gevestigd in het centrum op de hoek van de Dr. Gewinstraat en de Zuiderhagen. De apotheek verstrekt niet alleen medicijnen, zij hecht ook veel waarde aan het goed adviseren van cliënten over gezondheid en geneesmiddelgebruik. “We geven onze klanten onafhankelijk advies en geven voorlichting en begeleiden het medicijngebruik. Ook besteden wij veel aandacht aan het voorkomen en signaleren van bijwerkingen.”

De apotheek is daarmee een centrale schakel in de gezondheidszorg, die direct invloed heeft op de gezondheid en het welzijn van de klanten. Belangrijk is daarom ook het onderhouden van contacten met voorschrijvers, zorgverzekeraars, patiëntenverenigingen en toeleveranciers. “We streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening.”

In 2016 werd de apotheek volledig verbouwd. Het gebouw aan de Zuiderhagen werd onder handen genomen voor een grondige renovatie. Zo werd er meer ruimte gecreëerd om voorlichting te geven aan de balies, kwam er een extra spreekkamer en kunnen de klanten nu plaatsnemen in een grotere publieksruimte.