nu 12°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
19:00
licht bewolkt
22:00
licht bewolkt
01:00
half bewolkt
04:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

alles over delden

>

medische diensten

>

brigitte van der velden en lennard hiltermann

Terug

Brigitte van der Velden en Lennard Hiltermann

Delden telt momenteel vier verschillende huisartsenpraktijken. De praktijken van Drs. Prenger, Drs. Hiltermann en Drs. Van der Velden, Drs. Van Manen en Drs. Van den Helder, zijn momenteel nog op verschillende locaties in Delden gevestigd. Begin 2017 geen de artsen over naar het nieuwe Medisch Centrum op de hoek van de Averinkstraat en Vossenbrinkweg.

Brigitte van der Velden en Lennard Hiltermann

De huisartsen Brigitte van der Velden en Lennard Hiltermann zijn sinds 2009 gevestigd in Delden. Zij namen toen de praktijk over van dokter Bosch en vestigden zich aan de Vossenbrinkweg om van daaruit op zoek te gaan naar een geschikte nieuwe locatie. “Het heeft enige tijd geduurd maar uiteindelijk zijn we heel blij met deze nieuwe plek aan de Averinkstraat waar we samen met onze collega-huisartsen en vele andere zorgverleners de praktijk kunnen voortzetten.”

Op de nieuwe locatie gaan de artsen verder op de ingeslagen weg. “We streven naar een laagdrempelige goed bereikbare en persoonlijke zorg. Nadat twee zeer ervaren en voor de inwoners vertrouwde doktersassistentes zijn vertrokken uit de praktijk vanwege hun behoefte aan een vervolgopleiding, zijn wij weer druk bezig met het opbouwen van een nieuw team met de assistentes Joyce, Danielle en Kim. Achter de schermen streven we naar een intensievere samenwerking met onze collega’s waardoor we beter in staat zijn de nieuwe ontwikkelingen te volgen en te realiseren.”

“Naast onze zorgprogramma’s voor suikerziekte, longziekten en hartvaat ziekten zullen we in de komende tijd meedoen met het project ZOUD, Zorg voor Ouderen in Delden. Hiermee hopen we dat de oudere inwoner van Delden lang de regie over zijn eigen leven kan houden en zijn kwetsbaarheid zal verminderen. We kunnen dit met de verschillende zorgverleners in het nieuwe pand vorm gaan geven.”