nu 19°
Weerbericht Delden
lichte regen
23:00
15°
matige regen
02:00
14°
lichte regen
05:00
11°
half bewolkt
08:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

alles over delden

>

medische diensten

>

huisartspraktijk drs. prenger

Terug

Huisartspraktijk Drs. Prenger

Delden telt momenteel vier verschillende huisartsenpraktijken. De praktijken van Drs. Prenger, Drs. Hiltermann en Drs. Van der Velden, Drs. Van Manen en Drs. Van den Helder, zijn momenteel nog op verschillende locaties in Delden gevestigd. Begin 2017 geen de artsen over naar het nieuwe Medisch Centrum op de hoek van de Averinkstraat en Vossenbrinkweg.

Bé Prenger

Dokter Bé Prenger (56) is woonachtig in Ommen en beschikt over ruim 25 jaren aan ervaring als onder meer huisarts. Hij startte in 1991 in zijn voormalige woonplaats Hardenberg, waar hij vervolgens 20 jaar huisarts en praktijkeigenaar was. De laatste vijf jaar werkte hij in Balkbrug en Dedemsvaart. De afgelopen 15 jaar vervulde hij tevens diverse nevenfuncties. Maar uiteindelijk besloot hij zich weer volledig te focussen op de functie van huisarts en zag hiervoor een mooie kans liggen in Delden.

Dr. Prenger is tevens Kaderhuisarts Beleid en Beheer, gespecialiseerd in organiseren, adviseren en besturen. Eigenschappen die perfect aansluiten bij het vormgeven van het gezamenlijke Gezondheidscentrum Delden. “De komst van het Gezondheidscentrum was voor mij één van de aantrekkelijke punten om naar Delden te komen”, aldus Prenger. Aan het einde van het jaar nemen diverse zorgverleners intrek in dit centrum waar, door de fysieke korte lijnen, naar verwachting de samenwerkingen versterkt zullen worden. “Ik vind het mooi om een actieve bijdrage te kunnen leveren aan deze ontwikkelingen”, gaat dr. Prenger verder, “ik kijk er zeer naar uit om met de andere zorgverleners aan de slag te gaan, en nader kennis te maken en een wederzijds vertrouwen op te bouwen met de patiënten van deze praktijk.”

Huisartspraktijk Drs. Prenger
Markt 2, 7491 AT Delden
074-3764929
huisarts-dijkstra.praktijkinfo.nl