nu -3°
Weerbericht Delden
onbewolkt
22:00
-5°
onbewolkt
01:00
-6°
onbewolkt
04:00
-7°
onbewolkt
07:00
-7°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

repair cafe delden doet ook in 2018 het licht weer aan

Terug

Repair Café Delden doet ook in 2018 het licht weer aan

Het afgelopen jaar was een rijk reparatiejaar. Steeds meer mensen blijken de weg naar het Deldense Repair Café te kunnen vinden en ook de diversiteit aan meegebrachte goederen groeit. Daarnaast breidt ook het keurcorps der vrijwilligers zich uit en werd er geïnvesteerd in (de)soldeerapparatuur waarmee het ‘slagingspercentage’ nog verder opgekrikt kan worden.

Zaterdag aanstaande vindt de nieuwste ronde van het Deldense Repair Café tussen 10:00 en 13:00 uur plaats in de Dinkelzaal van Stadscentrum het Parochiehuis. Meubels, textiel, elektronica… u kunt het zo gek niet bedenken of het wordt onder handen genomen door de kundige reparateurs. Altijd met de hoop op nieuwe levens en een bestendig milieu.

Een trend in 2017 was dat steeds meer mensen het Repair Café bezoeken zonder een gewond voorwerp. De sfeer is immers altijd opperbest en voor een euro (die ook nog eens volledig ten goede aan de Deldense duurzaamheid) koopt u er al een kopje koffie. Eigenaren van gebrekkige spullen, koffiedrinkers en potentiële nieuwe vrijwilligers zijn iedere tweede zaterdag van de maand dan ook van harte welkom aan de Langestraat 79.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.